Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

11 Temmuz 2009

Dayan Vedat Okyar!



Beşiktaş duruşu diye bir kavram varsa onu yaratan adamların başında gelir Vedat Okyar. Yakalandığı kanser yüzünden yoğun bakımda şu an. İnşallah bir an önce düzelirde yazılarıyla konuşmalarıyla Beşiktaşlılığı layıkıyla hepimize göstermeye devam eder.

Dayan güzel insan Vedat Okyar!
0 comments

Yeni bir yıldız doğuyor: Emre Çolak



Bugüne kadar olan maçlar belki kolay rakiplerleydi o yüzden herkes bir temkinli yaklaşıyordu Emre Çolak'ın potansiyeline (Gerçi WAC maçında aldığı topların hepsini nasıl kullandığını şu linkten izleyince rakip kolayda olsa Emre Çolak'ın topları etkili ve olumlu kullandığı su götürmez bir gerçek olarak gözümüze çarpıyor). Ama onu PAF takımdan bilenler ondaki saf yeteneği, beceriyi çok iyi biliyordu. O yüzden A takımla kampa gittiğini duyunca benim gibi adını daha önce duyanlar geliyor bu çocuk sonunda demiştir içinden şu anda sadece başlangıcını izlediğimiz olacakları çoktan görmüş bir şekilde.

Bugünkü Leverkusen maçında tam kadro sahaya çıkan rakibi karşısında Alpaslan Erdem'le birlikte takımın en iyisiydi. Gerektiğinde 2-3 kişiyi geçti, gerektiğinde hemen pasını verdi. Leverkusenli oyuncular çoğu zaman Emre'yi durdurmak için faul yaptılar, bu yüzden maçın en fazla fal yapılan oyuncuydu galiba... Maç şu anda 1-0 Leverkusen'in üstünlüğüyle geçse de daha önce dediğim gibi çıkana Emre maçın en etkili oyuncusuydu Alpaslan Erdem'le birlikte (Alpaslan Erdem hakkında ufak bir not Volkan Yaman'ın bu takımda yedek bile olsa yeri olmadığını Volkan'ın bile anladığını sanıyorum bu maç)

Helal olsun çocuk sana.. Böyle devam et.. Türk futboluna yeni gencecik bir yıldız kazanıyor galiba.. Emre Çolak gümbür gümbür geliyor. Bu ismi bir kenara not edin şimdiden.
0 comments

10 Temmuz 2009

Kaptan Arda


Haldun Üstünel yaptığı açıklamayla Arda Turan'ın gelecek sezon 10 numaralı formayı giyeceğini ve kaptan olacağını söylemiş.

Bu yönetimin yaptığı şovlar benim artık canımı çok sıkıyor. Eskiden Galatasaray (kağıt üzerinde de olsa) ilkeli, mütevazı bi takım, Fenerbahçe de şovmen ve kaotik bi takım olarak anılırdı.

Galatasaray yönetimi günden güne takımı Fenerleştirmeye başladı.

Feldkamp transferi, Lincoln transferi, Feldkampın kovulması, Skibbenin yardımcılarının kovulması, Skibbenin kovulması, Bülentin gelmesi gibi plansız,programsız günü ve kendi götünü kurtarma politikaları...

Son 20 senesini bildiğim Galatasaray camiasında ben bu kadar genç bir kaptan hatırlamıyorum. Hakan şükür, Bülent Korkmaz, Emre Belözoğlu, Tugay Kerimoğlu gibi topçular Arda'dan daha mı az yetenekliydiler de 21-22 yaşında kaptan olamadılar? Bi geleneği vardı bu takımın. Abiliği vardı. Hagi gibi bi adam bile bu gelenek çerçevesinde kaptan olmadı takıma.

Ayhan, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta hatta Kewell gibi tecrübeli adamlar dururken Arda ne alaka?

Ne alaka ben söyleyeyim, yönetimin Arda'nın popülaritesinden faydalanma, taraftara şirin gözükme politikası, alakası. Bu ucuz numaralarla takımın içine ediyolar, üstelik tarihin en pahalı ve iyi kadrosuna sahip takımının içine ediyolar.

Allah sonumuzu hayır etsin...

Not: Yaş konusu olmasa bile kaptanlığa Uğur Uçar ve Mehmet Topal tercih ederim.

3 comments

Aida Yespica

Beşiktaşın yaptığı en başarılı transfer
1 comments

9 Temmuz 2009

G-8 Zirvesi


0 comments

Benimle ciftlesir misin?

net soyluyorum bu program kacirilmaz lakin kanal t nedir a.k?

10 Birbirinden çapkın ve yağız erkek, 10 dünya güzeli ve birbirinden cilveli dişi…

Bir çiftlik evi ve 16 Kamera…
Bu defa her şey ortada! Bu defa gizli - saklı yok…
Kah banyoda, kah lavaboda, kah yatak odasında…
20 yarışmacı bu kameralarla en mahrem anlarını sizlerle paylaşacaklar…
Her şey, gözlerinizin önünde canlı , canlı olacak ve bitecek.
Bu yarışmayı izlerken, zaman , zaman kızacak, zaman , zaman hüzünleneceksiniz.
Bazen sinirlenecek, bazen de güleceksiniz…
Onlar ruh ikizlerini sizinle beraber arayacak…
Onlar aradıkları aşkı bu programda bulacak…
Onlar sevecek, vuslata erecek ve ayrılmayacak…
Ve onların kavuşma anlarında göz yaşlarınızı tutamayacak belki de hıçkırıklara boğulacaksınız.
Belki siz de bu programda olmak için yanıp tutuşacaksınız…

10 Birbirinden yakışıklı ve çekici erkek, 10 seksi ve öldüren cazibeli dişi, hayvani duygularıyla doğru eşini bulacak. Çiftini bulan hayvanlar ‘’ Hayvani- İzdivaç ‘’ ile hem eğlenip hem evleniyorlar. Sunuculuğunu Türkiye’nin en ateşli hayvan haklari savunucusu Panter Emel’in (Emel Yıldız) yapacağı ‘Benimle Çiftleşir misin?’ yarışmasında eşleşen hayvan çiftlere Büyük Ödül olarak 1 yıllık Veteriner hizmeti, 1 yıllık mama ve kuaför ödülü verilecek. Yarışmaya dışarıdan katılımcı hayvan severlere ise ödül olarak çiftleşmeden doğan yavruları hediye ediyoruz.

Hazır olun ve koltuklarınızda geriye yaslanın. ‘Benimle Çiftleşir misin?’ Kanal T ekranlarında çok yakında başlıyor.
0 comments

8 Temmuz 2009

Yeter Demirören Yeter!


1 sezon önce udinese'ye 1 milyon euroya gelen Sivok ve Zapotocny'ye 7 milyon civari bi bonservis ver. 1 sezon sonra o yere göğe sığdıramadığın zapoyu beleşe kasımpaşaya itelemeye çalış.

Ferrari'nin kulübüne 4, kendisine 2,5 milyon euro ver.

Nobreye yıllık 2,5 milyon ver.

Sakat ve yaşlı Nihat'a 2,5 milyon, kulübüne 4,5 milyon euro ver.

İsmail Köybaşı'na 6,5 milyon euro ve Serdar Kurtuluşu ver.

Elindeki Gökhan Zan'ı durup dururken kaptır.

Bobo'yu birilerine satmaya çalış.

Aydın Karabulut'u beleşe ver.

Bana bile dokundu mına koyim, yeter!

Not: Meymenetsiz demirörenin resmini ararken bu bjkli basketbolcu çıktı karşıma.
4 comments

7 Temmuz 2009

Iste o papagan

Bole papagan olmaz olsun..
Basliga ozellikle dikkat
Ayriyeten bundan sonra sali demek papagan demek..
0 comments

Bir garip ask hikayesi

Bole guldururken dusundurten, dusundurturken gulduren, bazen ikisinide beceremeyen siirleri sevenler, kendilerini burdan israrla takip edebilirler.
O deilde bilen bilir benim Fatsali taksici bi abim vardi zamaninda, ne maceralarimiz olmustu kendisiyle hey gidi hey rimi rimi ley..
Bundan sonra her sali yeni siirlerde gorusmek uzere saglicakla kalin
0 comments

Zurna gibi


Artik sali sallanir hesabi, her sali seksi, oynak, vicik vicik bilumum klipleri sizlerle paylasma karari aldim. Ilk klibimiz VJ Bulent'ten Zurna. Kendi ayri, sarki ayri zurna..
0 comments

09-10 Turkcell Süper Lig Fikstürü


Çok entresan bir fikstür oldu bu. Her takım Trabzon-Fenerbahçe ve Sivas maçlarını üst üste oynayacak.

En avantajlı 2 takım Sivas ve Fenerbahçe. Sivas'ın avantajı oynayacağı takımların hepsinin kendisinden önce Trabzon ve Fenerbahçe'yle oynayacak olması, böylece mental olarak çok yorgun gelicekler Sivas karşısına, bunun tek kötülüğü bu 2 hafta puan kaybeden takımlar Sivas maçlarına deliler gibi asılacak olması.

En büyük fikstür avantajı ise Fenerbahçe'de: 21.haftadan sonra deplasmana sadece Ankara'ya gidecekler Sarı-Lacivertliler, başka hiçbir şehre gitmiyorlar.

Galatasaray'ın fikstür avantajı diye bir durumdan bahsedersek bu da son 6 haftada Beşiktaş-Fenerbahçe-Sivas-Trabzon 4lüsünden hiçbiriyle oynamayacak olması (buna Kayseri'yi de katabiliriz), bunun negatif durumu ise kümeden düşmemek için canını dişine takarak oynayacak takımlarla karşılaşılacak olmasıdır.

İlk derbi 5. haftada Ali Sami Yen'de Galatasaray-Beşiktaş maçı olacak, 10. haftada ise Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var. Unutmadan Beşiktaş-Fenerbahçe ise 14. haftada. 3. büyükler entresan bir şekilde hepsi her 17. haftalık periodda mutlaka bir derbiyi kendi evinde oynuyor, geçmiş senelerdeki gibi 2 derbiyi de kendi sahasında ya da deplasmanda oynayan bir takım yok.


Tüm fikstür burada
.
2 comments

Bir ipte 11 cambaz

Dunyanin en buyuk klubu, dunyanin en pahali futbolcusu, sirf tanitimina gelen 90000 kisi ve degismeyen bir transfer klasigi; top maymunlugu. Ulan ne zaman biticek bu eziyet merak ediyorum. Izleyince -dune kadar suphelerim vardi ama bu hareketten sonra rahatladim- diyen var midir acaba?
5 comments

1 numara

Iyice tadi kacmis bir meseleydi, bastan olmasi gerekenin uzatmalarda olmasiyla son buldu Volkan'in yuvasinda kalmasi. Daum Volkan benim ilk tercihim dedi, Volkan 4 yillik kontrati imzaladi. Hem takiminin hem Milli takimin as kalecisini 2 kurus fazla vermiycem die elden kacirmak zaten olacak is degildi, Aziz Baskan'in transferde bonkor, kontrat yenilemede cimri karakterini de gozardi edemesekte. Allahtan sonu Serdar'a benzemedi Volkan'in, benzeseydi Babacan ve medyada adi gecen diger isimlerle birlikte bilinmeyen bir yola dogru yolculuk basliycakti yoksa. Oyle veya boyle su anki en iyi Turk kaleci olan adamin hakkinda da bu kadar az transfer spekulasyonu yapilmasi ayriyeten ilgincti. Sevmeyeni seveninden coktur ama unutmayalim ki zirvede olmakta yalniz olmayi gerektirir. Diycem de su yukardaki mal mal bakislara bak a.k. Neyse gonulden taraftari oldugun klupte daha nice sikini kasimalara Volkancim.
6 comments

6 Temmuz 2009

Aly Faryd Camilo Mondragon



Dünkü hazırlık maçına gelmiş Mondragon eski takım arkadaşlarıyla konuşmak, hasret gidermek için. Bu adam Galatasaray'a gelmiş en hırslı en düzgün kalecilerden biriydi. Bazı maçlarda aşırı saçma hatalar yapıp sıçtığı oluyordu bazı maçlarda ise yemiyordu, gol atılamıyordu Mondragon'a. Maç boyunca konuştuğu Leo Franco'ya Galatasaray'dan, geldiği klübün büyüklüğünden bahsetmiştir herhalde Mondi..

Ama onu bize en iyi aşağıdaki resimler anlatır:



Atılan gollerden sonra Mondi kadar içten sevinen bir insan görmedim ben. Onda gördüğüm bu mutluluk,sevinçten sonra gollerden sonra diğer kalecilerin ne yaptıkları daha çok ilgimi çeker oldu. Maçın önemine bakmaksızın atılan her golden sonra deliler gibi sevinen Mondragon gibisi yok daha gözüme çarpan. Önemli maçlarda herkes sevinir ama işte bu adamınki ayrıydı. Bu yüzden her ne kadar 6 Kasım'da kalede olsa da herkesin kalbinde ayrı bir yere sahip oldu. O duyulan sevgi çok büyüktü ama onunda Galatasaray'a, taraftarlara, klübe olan sevgisi çok büyüktü. Nereden mi bu kadar eminim, cevap basit:16 şampiyonlukta o 16 dakika bekleyişte Mondragon'un gözünden düşen yaşlardan...


"Sana ağlayan kimdi. Seni kim candan sevdi. Gözyaşlarım anlatır."



Yollarımız daha sonra tekrar kesişir belki de.. Keşke...
5 comments

Roger Federer is the Greatest...



Gene bir zafer gene Federer'in gözyaşları.. Wimbledon'u 6.kere kazandıktan sonra Nadal'a geçen sene kaptırdığı 1.lik koltuğuna tekrar kuruldu ve erkeklerde en fazla Grand Slam kazanma rekorunu ele geçirdi. Kadınlarda bu rekor yanlış bilmiyorsam 23 Grand Slam ile Steffi Graf'a ait. Bayanlar ve erkekler arasında dağlar kadar fark olsa da 27 yaşındaki Federer belki bu rekoru da kırabilir. Yapar çünkü bu manyak..

Tam 4,5 saat süren bir maç olmuş bu Wimbledon finali, oturup izleyemediğim için üzülüyorum efsane bir maç kaçırmış oldum. Federer maç boyunca sadece 1 kez set kırabildi o da maçı aldığı son oyunda gerçekleşti ama bir insan 4,5 saat boyunca terlemez mi ya? Rakibi Andy Roddick'e bakıyorsun terden sırıl sıklam olmuş, buna bakıyorsun adam sanki 5 dakikadır tenis oynuyor bunun sırrı nedir merak ediyorum.

Maç boyunca 50 tane ace atma hayvanlığını da gösterdi kendisi.. Elli tane Ace nedir kardeşim nasıl becerdin bunu anlamıyorum..

Maçın cümlesi Federer karşısında dün efsane bir oyun çıkaran Roddick'ten geldi: "Sorry Pete I tried to hold him off" Denedi ama başaramadı, kolay değil çünkü bu İsviçreli'nin yenilmesi.

Amatör ruhunla, düzgün karakterinle muhteşem insan Roger Federer büyüksün hem de en büyük!!

ALLES ROGER!!!
0 comments

5 Temmuz 2009

KBD?

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Denk mi kullanıcılarına özel bunca zaman sır gibi saklanmış, armağan


Hiçbir yerde yayımlanmamış fotoğraf ve hiç izlemedğiniz bir video... KBD?



4 comments

I am the kobraci

0 comments

Blog Archive