Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

12 Eylül 2009

Eski bir dost

Dünyanın en zengin iş adamlarından birisi olan Rus milyarder Andrey Melnichenko'ya ait “A” adlı süper lüks yat Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine geldi.

Dünyanın en büyük 100 yatı arasında 6. sırada gösterilen 120 metre uzunluğundaki yatın içinde Andrey Melnichenko ve Aleksandra Melnichenko'nun bulunup bulunmadığı konusunda bir bilgi verilmedi. Açığa demirleyen yatta helikopter pisti, havuz ve disko bulunduğu öğrenildi.
Uzaktan bakıldığında bir denizaltıya benzeyen yatı, Ölüdeniz Plajı'ndaki vatandaşlar ve turistlerin ilgiyle izlediği görüldü.Bu arada, yatta bulunan bir kaç kişi, sürat tekneleriyle çevreyi gezdi.

İLK SEFERİNİ MONET TABLOSU ALMAK İÇİN YAPMIŞTI
Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Roman Abramoviç'in 200 milyon dolara yaptırdığı yatından altı metre daha uzun olan A, ilk seferini Norveç'in Kristiansand kentine yapmıştı. Melnichenko bu ülkeye paha biçilmez üç Monet tablosu satın almak üzere gitmiş ve tabloları da görkemli yatıyla getirmişti.
36 yaşındaki Andrey Melnichenko yatını 31 yaşındaki eşi Aleksandra'nın isminin baş harfinden yola çıkıp "A" olarak adlandırdı. Yatın değeri 400 milyon dolar.

ABRAMOVİÇ'E NİSPET OLSUN DİYE
Melnichenko'nun bir yattan çok bir savaş gemisine ya da denizaltıya benzeyen bu yatı Chelsea futbol takımının da sahibi olan bir başka dolar milyarderi Rus işadamı Roman Abramoviç'e nispet olsun diye 400 metre olarak yaptırdığı ileri sürülüyor.
Melnichenko'nun eşinin adından esinlenerek "A" adını verdiği yat, Abramoviç'in 200 milyon dolara yaptırdığı yüzer sarayından altı metre daha uzun.

37 MİLYON DOLARLIK DÜĞÜN YAPTI
Rusyanın en büyük kömür üretici şirketlerinden birinin sahibi olan Melnichenko aynı zamanda ülkesinin önde gelen bankerlerinden biri. 2006 ylılında Yugoslavya'nın eski güzellik kraliçelerinden manken Alexandra Nikolic ile evlenen Melnichenko, düğünü için kelimenin tam anlamıyla bir servet akıtmış ve tam 37 milyon dolar harcamıştı.

HER ŞARKI İÇİN 1 MİLYON DOLARDAN FAZLA PARA ÖDEDİ
Çiftin Fransa'nın güneyinde gerçekleşen düğününde sahneye çıkan ünlülerden biri de Christina Aguilira'ydı. Ünlü yıldız düğünde söylediği üç şarkı için 3. 6 milyon dolar almıştı. Julio Iglesias ile oğlu Enrique Iglesias ve Whitney Houston da sesleriyle renklendirdiği düğünün konukları arasında Vladimir Putin ile Chelsea futbol kulübünün sahibi Roman Abramovich de bulunuyordu.
Forbes dergisinin geçen yılki `zenginler sıralaması`nda Melnichenko toplam 440 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 514`üncü kişisi seçmişti.

LOPEZ'E 1 MİLYON STERLİN
Melnichenko, iki yıl önce eşi Alexandra'nın doğum günü partisine ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'i getirtmiş ve 1 milyon sterlin ödemişti.

2 comments

11 Eylül 2009

Blowjob


Seviye iyice düşsün istedim
1 comments

9 Eylül 2009

Ancelina Joli hamileee!

0 comments

Arabin mi var, derdin var

2 comments

8 Eylül 2009

Göbişine Kurban Weah!

0 comments

6 Eylül 2009

Özhan Başkan




www.bitmeyenmektep.com
2 comments