Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

23 Ekim 2009

Emine ninenin en büyük aşkı Beşiktaş



Futbol fanatikliği genç yaşlı dinlemiyor. İşte buna bir örnek. Avcılar Ambarlıda oturan 77 yaşındaki Emine Aluç isimli nineyi hasta yatağında yaşama bağlayan tek tutku Beşiktaş futbol takımı. Beşiktaş, Emine ninenin adeta yaşam kaynağı olmuş.

Avcılar Ambarlı mahallesindeki Emine ninenin Beşiktaş aşkı duyanları şaşkına çeviriyor. Bu öylesine bir aşk ki Emine nineyi hayata bağlıyor, bazen de yataklara düşürüyor.

Avcılar Ambarlıda oturan 77 yaşındaki Emine Aluç, isimli nineyi hasta yatağında yaşama bağlayan tek tutku Beşiktaş futbol takımı. Beşiktaş, Emine ninenin adeta yaşam kaynağı olmuş. Onun için yaşamın anlamı Beşiktaş. Geçen yıl çiftte kupa alan Beşiktaş’ın bu yıl lige iyi başlayamaması Emine nineyi yataklara düşürmüş. Ayakları tutmayan ve koltuk değnekle ancak gezebilen Emine ninenin içindeki Beşiktaş sevgisi öylesine farklı ki bunu ancak Emine nineyle konuştuğunuzda anlamanız mümkün. Emine nine bakın kalbindeki Beşiktaş sevgisi için neler anlatıyor, Beşiktaş’ın zirveye çıkması için Mustafa Denizliye neler söylüyor. Hangi futbolcuları almasını tavsiye ediyor.
İKİ ZENCİ ALSIN
Emine nine başta Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere Mustafa Denizli ve futbolculara her zaman dua ettiğini belirterek, “Geçen yıl iki kupa alarak bizi mutlu ettiler. Bu yıl ise lige kötü başladılar. Galatasaray’a yenildiler. Bu hiç iyi olmadı. Mustafa Denizli iki tane zenci futbolcu alırsa Beşiktaş şampiyonluğa oynar. Yoksa ben bu yataktan kalkamam. Çünkü Beşiktaş galip geldiği zaman bende hastalık filan kalmıyor. Beşiktaşın galibiyetlerinde Koltuk değnek bile kullanmadan gezebiliyorum. O kadarki mutlu oluyorum. Bu mutluluğu anlatamam” şeklinde konuştu.
DAMAT İDDİYA KAZANMIŞ
5 çocuklu Emine ninenin damadı ile girdiği bahis ise ne kadar fanatik olduğunun bir göstergesi. Emine ninenin Damadı Nahit bey Galatasaraylıymış. Emine ninenin morali yüksek olsun diye Beşiktaş maçı için iddiaya giren damat “Nine Beşiktaş Galasaray’ı yenerse Ben Galatasaray’ı bırakıp Beşiktaş'ı tutucağım" demiş. Ancak Beşiktaş Galatasaray'a 3-0 yenilince Emine nine damadı Galatasaray’lı yapamamış ve hastalanmış.İşte fanatik Emine ninenin maceraları böyle sürüp gidiyor. Tek mutluluğu Beşiktaş olan Emine nine, “Biz Nişantaşı’nda büyüdük. Oğullarım özellik Yaşar kızım Semra, torunum Tuğrul hepimiz sülalece bu takımı tutuyoruz. Beşiktaş bizi üzmesin. Beşiktaş bizim canımızın bir parçası. En fanatiklerimizden biri de torunum Gözde. Siyah Beyaz bizim yaşam biçimimiz” dedi.
BEŞİKTAŞ'I MİSAFİR ETMEK İSTERİM
Emine nine'nin Beşiktaş kulübü Başkanı Yıldırım Demiören,Teknik direktör Mustafa Denizli'den bir isteği de var. Birgün Beşiktaşlı futbolcuları evinde ağırlamak istiyor. Emine nine, "Ne olur benim bu isteğimi kırmasınlar. Ölmeden onların hepsini görmek istiyorum. Benim bu ricamı kırmasınlar" dedi.

0 comments

21 Ekim 2009

Nuri Amca naaptın!

Oysaki ben masum masum maillarıma bakıyodum ya. Nası bi dünyada yaşıyoruz.
1 comments

Türkmenistan Rehberi

Yakında Türkmenistan'da çalışmaya başlayacak Can İçen kardeşimize ilaç gibi bilgiler:

ÇALIK, 'TÜRKMEN KADIN FUHUŞ YAPIYOR' DİYEN YAZARI KOVDU
Bugün Sabah'ta çok ilginç bir olay yaşandı. Bir yazarın işine Sabah ve ATV'nin sahibi Ahmet Çalık'ın emriyle son verildi. Nedeni ise yazarın Türkmen kadınlar için 'çirkin' demesi!

21 Kasım 2008 Cuma 18:22

Sabah gazetesinde bugün çok ilginç bir olay yaşandı. Sabah'ın eki Günaydın'ın en çok okunan yazarlarından biri olan Sinan Akyüz köşesinde Türkmen kadınlar için 'çirkin' yazınca işine son verildi.
Ahmet Çalık'ın talimatı ile iş akdi bugün bitirilen Sinan Akyüz'e tebliğ bugün yapıldı.
Tebliği yapan ise Personel Müdürü Şefik Çalık ile İnsan Kaynakları Müdürü Nurdan Acur'du. İki müdür tebliğ sırasında ise gerekçe olarak: "Patronumuzun Türkmenistan'daki işlerini zora soktunuz. Makul bir gerekçe gösteremiyoruz ama işinize son vermek durumundayız" dediler.
Sabah gazetesinin yarın yazı nedeni ile bir özür metni yayılayacağı da öğrenildi.
Sinan Akyüz'ün yazısı:

Türk erkekleri sekse inanıyor
Geçen gün bir erkek arkadaşım bana dedi ki; "Türk erkekleri olarak sadece sekse inanıyoruz!" Doğrusu, o gün bu gündür hep şunu düşünüp durdum: "Aslında Türk erkeklerini bozan şey para tokluğu değil, seks açlığıdır. Para sadece seks açlığını gidermek amacı için harcanan değerli bir araçtır!" Yani siz şunu sanmayın ki sevgili okuyucularım, sadece parası olan erkekler seks hovardalığı yapar. Hayır. Parası olmayan bir sürü erkek de kadınlarla seks yapıyor. Peki, sekse inancı sağlam olan Türk erkekleriyle ilişkiye giren bu kadınlar kim öyleyse?
GÖÇMEN KUŞLAR GİBİ
Biliyorum; şimdi birçoğunuz bana şu cevabı verecek: "Kim olacak canım? Tabii ki Rus kadınları!" Benim ise size vereceğim cevap aynen şöyle olacak: "Hayır. Rus kadınları çok öncedendi!" Peki öyleyse, Türk erkekleriyle seks ilişkisine giren Rus kadınları değilse o zaman kim bu kadınlar? O kadınlar da Türk! Onlar, Türk kadınlarının yeni belalıları. Onlar Türkmen kadınlar! Evet. Yanlış okumadınız. Onlar Türkiye'ye son zamanlarda Türkmenistan'dan göçmen kuşlar gibi akın akın gelen Türkmen kadınlar. Üstelik birçoğu da geldikleri yerde evliler. Hatta hemen hemen hepsinin iki ya da üç tane de çocuğu var. Çocuk demişken aklıma geldi. Aslında onlar ilk önce Türkiye'ye çocuk bakmak işi için geldiler. Belki şimdi şu yazacağım şey size abartı gibi gelebilir. Ama şu yazdığım şeye inanın ki, onlar buraya ilk geldikleri zaman hayatlarında ilk kez çamaşır makinesini gördüler. Onlar burada ilk kez çamaşır makinesiyle tanışınca, seks düşkünü Türk erkekleri de onlarla tanıştı.
ÇİRKİNLER AMA...
Türk kadınları, Türkmen kadınları evlerine çocuk bakıcısı olarak alırken şöyle düşündü: "Aman Allah'ım! Bu Türkmen kadınları ne kadar da çirkinler. Bunların içlerinden hiç, bir tane güzel çıkmaz mı?" Türk kadınları ne yazık ki bu kadınların altın dişlerine bakıp, kocalarından yana gönüllerini ferah tuttular. Ama heyhat! Seks düşkünü Türk erkekleri, çirkin ama her şeye aç bu kadınların bir anda canayakınlığını hissettiler. Ondan sonra da onlarla 'can cana!' oldular. Onlarla birlikte olan Türk erkeklerine sordum: "Neden onlar?" Birçoğu şu cevabı verdi bana: "Onlar çirkin olabilir ama kaprissizler!" Türk erkekleriyle birlikte olan Türkmen kadınlarına da sordum: "Neden bizimkiler?" Birçoğu şu cevabı verdi bana: "Hayatımızda ilk kez Türk erkekleri bize kadın olduğumuzu hissettirdi." Ey Türk kadınları! Kıssadan hisse size diyeceğim şu ki: "Türk erkekleri güzele, çirkine bakmaz. Bu adamlar, gözü aç Türkmen kadınlarından da artık geri durmaz."
1 comments

20 Ekim 2009

Cinai sebeke



emrehan hasan ve cinai sebeke
bulusup dolasiriz biz her gece
cunku kadayiflar uyumaz
hic bir seyden korkmaz
kankardesler hic bir zaman ayrilmaaaz
ayrilmaaz
ayrilmaaz
ayrilmaaz

3 comments

Sabah-i serifler

gunaydin denkmi, gunaydin herkese.
cok erken kalktim ben bugun.
evde bin tane komsu,
bin tane de cene var cunku.
birde sisko beyza var tabi.
devamli ustume atlayip,
kafama peceteligin sopasiyla vuran.
mutluluk paylasildikca cogaliyomus.
oyle diyo yukardaki hudaverdi
ben paylastim iste, delikanliysa cogalsin
amuagoyim..
0 comments

19 Ekim 2009

Yes mi?

4 comments

Bonus diye buna derler

Madem bonus dendi alın size bonus

1 comments

Buyuk sikinti var



cok buyuk hemde..
0 comments

Foolish Casanova



bir zamanlarin efsane klibi, kral tv'nin kral oldugu zamanlarda yayinlanmis, 7den 70e turk pop sahnesini yakindan takip eden erkeklerin nabizlarini yukseltmis, sakaklarini terletmis bir sarki, bir gorsel solen. kult dedigin sey bu degildirde nedir sorarim size?
o deilde, spartacim bu sarki senle bana gelsin, olm biz napiyorruuz ya?
napiyyyorruuzzz?
what it
what it
what it
what it
2 comments

18 Ekim 2009

ALKIŞLAYIN ULAN İBNELER

Hayat ne garip alex, yıllar kandırıyor bizi. Kardeş olduk dediklerimiz kalleş oluyor da arkamızdan vuruyor bizi. Sen karınca Z, bugünün sezarı, unutma ki brutus hâlâ aynı brutus, er ya da geç seni de hançerleyecek sırtından.Ve o zaman anlayacaksın hangi kervanda kimlerle olduğunu. Ve göreceksin şu an şakşakçılığını yapan karga sürüsünü. Güzel bir arkadaşını ayarlayacaksın diye eyyamcılık yapan kan emicileri, geceleri barlara rahat girme hayali kuran küçük adamları, sevgilisi uzakta olup labirentten çıkamayan fareleri…
Bir rüya görüyorum alex, hani herkes arkadaş hani oyunlar sürerken hani çerçeveler boş hani körkütük sarhoş gençliğimizden hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken eskidendi,eskidendi,çok eskiden…







En çok sen yaraladın beni MM, hani biri beni itse sendelerdim belki ama düşmezdim ama sen ayaklarımın altına yatınca birileri itince düştüm, kırılan kalbim oldu…





Ben elbet boğarım koynumdaki yılanı,






Ve yürürüm çocukluğumu, gençliğimi ardımda bırakıp sadık yarınlarıma, yeter ki TURKCELL SÜPER LİG HİÇ BİTMESİN, İYİ Kİ VARSIN FUTBOL İYİ Kİ VARSIN TURKCELL SÜPER LİG





Bu da Bonus (emeğe saygı)

2 comments