Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

8 Mayıs 2009

Ne bu samimiyet?

0 comments

7 Mayıs 2009

Şen ola Guardiola!


Chelsea-Barcelona maçı için söylenecek çok şey var. Bütün bloglarda, gazetelerde de yazılıp, çiziliyor ama benim asıl dikkatimi çeken başka bir nokta.

Durum 1-0. Takımın elenmek üzere ve oyun olarak hiçbir umut vermiyor. Pozisyona giremiyor, kaleye şut bile çekemiyor.
Bütün bunlara rağmen Guardiola sadece 1 oyuncu değiştiriyor.
Benim aklım almıyor valla. En basitinden Gudjohnseni alırsın uzun Chelsea defansının arasında ezilen kısa forvetlerine destek sağlarsın.
Eleştirmek için söylemiyorum fakat Guardiola'nın ne düşündüğünü de çok merak ediyorum.

1 comments

6 Mayıs 2009

Ictim sarabi, soktum kabagi

Erzurum'da ailevi sorunları nedeniyle bir süredir aşırı alkol alan S.T.(46), dün akşam yine arkadaşlarıyla birlikte içki içti. Bir süre sonra içkinin etkisiyle sızan Tozlu, kendine geldikten sonra evine gidince şiddetli sancılar hissetmeye başladı. Ağrılarının artması üzerine Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne giden T'nin yapılan kontrollerinde, anüsünde kabak olduğu tespit edildi. Anüsündeki kabak ameliyatla çıkarılan T., Genel Cerrahi Servisi'ne yatırıldı. Sağlık durumu iyi olan T'nin polise verdiği ilk ifadede olayı kendisinin gerçekleştirdiğini söylediği ve kimseden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Polis saldırı ihtimalini de araştırıyor.

Kaynak: Haberturk
1 comments

Bebelere balon


Arsenal dün gece Manchester karşısında 3-1 yenilerek elendi. Ezilerek yenildi.
Senelerdir anlatılır Arsene Wenger'in ne kadar büyük hoca olduğu, gençlere önem verdiği, nokta transferler yaptığı vb..
Allahı var takımına çok iyi ve pozitif top oynatır. Tek paslar ve tempolu futbol göze hoş gelir, seyretmesi çok zevklidir.

Bize göre şahane, fakat bir an kendimizi Arsenal taraftarı yerine koyalım. Ajax'ın, Galatasaray'ın ekonomik yapıları itibariyle gençlere önem vermeleri, altyapıdan çıkan futbolcuları parlatıp satmaları makul görünebilir fakat Arsenal böyle bir takım mıdır?

Londra'nın göbeğinde, gayet zengin bir kulüp değil midir Arsenal? Liverpool'dan, Manchester'dan eksiği gediği nedir? Arsene Wenger'e futbola yaptığı katkılardan, kazandırdığı futbolculardan dolayı teşekkür ederiz ama taraftar şampiyonluk ister. Pozitif futboldan ziyade şampiyonluğa oynayacak taş gibi takım ister.

Arsenal'in yetenekli gençleri kazandırma övgüsü; Beşiktaşın ses desibeli rekoru ve fenerin her başarısızlığının ardından "50bin kişilik stat yaptık" argümanıyla benzerlik gösteriyor bana göre. Marlboro'nun anlayacağı dilde söylemek gerekirse "we miss the point".

The point is, sadece 17 yaşındaki Walcott'u Bendtner'i bulup yetiştirmek değil, gerektiğinde parasını bastırıp 28 yaşındaki hazır ve nazır Arshavin'i almaktır.

Arsenal bir Chelsea olsun demiyorum elbette. Önümüzde bir Manchester-Alex Ferguson örneği var. Gençse genç, altyapıysa altyapı. Ama her zaman da başarı var. Taş gibi takım var.

Gençlerle yapılanma ve sabır 1 sene sürer, 2 sene sürer. Belli bir vakitten sonra başarı gelir. Arsene Wenger'in Arsenal'i ben kendimi bildim bileli hep yapılanıyor, hep sabır bekliyor.

Böylece Arsenal Villareali romayı geçerken ilk sağlam takıma karşı aciz kalıyor.

1 comments

4 Mayıs 2009

Penaltı?


0 comments

Madridista

Adamlarin taraftar profili de bi deisik birader


2 comments

3 Mayıs 2009

Bezelyeli


Otobüste, metrobüste veya metroda beraber yolculuk ederken bakıştığınız, hoşlandığınız fakat konuşma cesareti veya fırsatı bulamadığınız kişileri bu sitede bulabilir ve mesajlaşabilirsiniz diolar. Bariz iyi fikir.
0 comments

Adamin gotunden kan alanlar


O son golu yemiycektik

0 comments