Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

7 Ağustos 2009

Banko üst



Galatasaray'ın bu sene maçlarının neredeyse hepsi üst biter. Ufak takımlara fark atar. Sağlam defansı olup iyi kontraya çıkan takımlar da yakalarlarsa Gassarayı fena yapar.

Galatasaray'ın yıldızları için söylenecek çok bişey yok. Arda yine üzerine düşeni yaptı.
Keita çok güçlü, hızlı, kıvrak. Gece hayatına kendini kaptırmazsa çok iş yapar diye düşünüyorum.
Linderoth bir mucize olur da sakatlanmazsa "Bu sene takımın en iyi transferi olur" geyiğinin altını dolduracak gibi gözüküyor.

Bunlar genel olarak zaten öngörülen şeylerdi. Bence bu maç için asıl sürpriz ve önemli kısım Aydın'ın performansı. Gönderilsin diye bakılan Aydın da bu performansını devam ettirebilirse veya diğer beklenmeyen adamlar (Serdar Eylik, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Nonda gibi) bu şekilde katkı yaparlarsa o zaman Gassaray şov yapar. Zaten Rijkaard-Neeskens ikilisinin de bu takıma ve Türk futboluna yapmalarını beklediğimiz katkı bu tip adamların yapacakları çıkışlar.


Yoksa bu kadroyla Mustafa Denizli, Daum gibi hocalar da rahat şampiyon olur. Rijkaard'ın farkı, Lucescu'nun Ayhanı, Sergen'i yeniden yaratması gibi yeni yıldızlar yaratması olmalıdır.

Sabriye laf etmeden yazımı bitirmeyeyim. Galatasaray bu maç bi tane pozisyon yemediyse, sağ bekten delik deşik olmadığındandır. İnşallah Rijkaard, Sabrinin hızına, bindirmelerine kanmaz. Hep Uğur'u oynatır.

Mor formalı espritüeller de maçın özetini izlesinler bakalım. Eskisi gibi gülebilecekler mi?




1 comments

5 Ağustos 2009

Espri

0 comments

3 Ağustos 2009

Yeni transferler

Leo Franco

Ferrari Bilica Gökhan Zan İsmail

Keita Elano Cristian Andre Santos
Nihat Vassel
6 comments

Arsenal demişken...


arsenalin yeni deplasman formasıymış. beendim...

1 comments