Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

3 Nisan 2009

Californication

1 comments

1 Nisan 2009

Arda Turan


AH NE VARSA SENDE VAR!!!!

Bugün maçı kaybettiğimizin kesinleştiği an Nuri'nin oyuna girerken sahada eli belinde gezen, maç boyunca hiçbir şey yapmayan Tosun Paşa Emre'nin yerine ne zaman ne yapacağı belli olmayan, son derece mükemmel oynayan Arda'nın çıktığı zamandır.

Sezon sonu Arda'yı elimizde tutabilirsek yönetim büyük iş yapmış olur ama bu maçtan sonra artık iyice zorlaştı bu.

Ayrıca bu kadar kötü bir Nihat'a 75 dakika dayanan Fatih Terim'i aklım almıyor.
2 comments

Sağlık Raporu: Tobias Linderoth


Oyuncumuz Tobias Jan Hakan Linderoth, daha önce takibini sürdüren İsveçli hekimler ile sağlık ekibimizin vardıkları fikir birliği doğrultusunda kendisini daha önce ameliyat eden Amerikalı ekip tarafından 27 Mart Cuma günü Amerika’da kalçasından ameliyat edildi.

Başarılı geçtiği bildirilen artroskopik ameliyat sonrasında erken rehabilitasyon dönemini Amerika’da tamamlayan Linderoth, bugün çalışmalarını sürdüreceği İsveç’e geçiyor.

Ameliyatı gerçekleştiren ekip tarafından durumunun iyi olduğu bildirilen Tobias Linderoth’un toplam rehabilitasyon süresinin altı hafta olması planlanıyor.

Kaynak: http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/3572.php
1 comments

31 Mart 2009

Çarşamba Ne Olur?




Bir tarafta 30 maçtır yenilmeyen İspanya, diğer tarafta ne yapacağı hiçbir zaman belli olmayan millilerimiz. Şurası kesin ki eğer 3 puanı alamazsak, elimize alırız dünya kupasını gibi duruyor. Bu aşırı motivasyon sağlayacak ve konu milli takım olunca bu motivasyon çok işe yarıyor. İlk maçta Nihat, Arda inanılmaz goller kaçırmasaydı belki de İspanya'nın bu 30 maçlık serisi 29. maçta bitecekti. İkinci maçta, evimizde oynamanın etkisiyle daha fazla pozisyon bulacağımıza ve Arda'nın ilk maçta kendini gösterememesinin acısını milli takımda herkesten çok evi olan Ali Sami Yen'de şov yaparak çıkaracağını , hatta işi abartıp Sergio Ramos'u perişan edeceğine inanıyorum. İspanya maçının ilk 35 dakikası gibi oynarsak maçı alırız zaten gözüken o ama 35 dakikadan sonra yaptıkları gibi adamlara pas yaptırmaya başlarsak, aşırı hızlı, radara girse durdurulacak pas trafiğini yaparlarsa gene maçı veririz bu da işin ayrı tarafı. Bunu engellemek için Fatih Terim bana kalırsa tek forvet Nihat ( Semih'te olabilir ama adam muhteşem yedek ) olarak sahaya çıkıp ortasahadaki pas trafiğini bir şekilde kontrol etmeli. Bu forvetlerden eksilenlerin birinin yerine Ayhan ilk 11de olmalı. Eğer ilk 11de 2 forvet olacaksa bence Tosun Paşa Emre yerine Ayhan gene ilk 11de olmalı (Selçuk İnan'ı almadı di mi kadroya? Aldıysa Selçuk Ayhan'ın yerine oynamalıdır kesinlikle).

Maç Tuncay-Arda-nihat üçlüsünün performansına ve ortasahadaki pas trafiğini kontrol etmemize bağlı. Bunları iyi yaparsak İspanya Ali Sami Yen'den çıkamaz, yapamazsak biz çıkamayız. Bir de unutmadan Torres'in gününde olmaması lazım, gününde Torres'i Hakan Balta ve Emre Aşık (ki sakat, oynamama ihtimali var) hayatta durduramaz.


Ayrıca maç neden 25.ooo kişilik Ali Sami Yen'de anlamış değilim. Galatasaray'ın stadı olmasına rağmen milli maçın kapasitesi daha yüksek olan İnönü Stadında(35.000 kişi doğru mu?) ya da Kadıköy'de oynanması benim garibime gidiyor. Federasyonun Adnan Polat yönetimiyle atışmasının bir sonucu gibi duruyor bu stadda oynamak. Mesaj ise basit sen ne dersen de ben istediğim zaman senin stadını sen istemezsen de bana tavır alsan da kullanırım, seni de gelirsen misafirim olarak ağırlarım. Adnan Polat ve yönetimine kimin daha kuvvetli olduğunu göstermek için bu maçta yapılmayacak bir hareketti bu. 2 hafta sonra Fenerbahçe derbisi var. O maçta federasyon maça gelirse olacak basit bu sefer Adnan Polat kimin daha kuvvetli olduğunu göstericek kendi çapında: "Sen benim misafirim olarak stadıma maç izlemeye gelirsin ama ben senin yanında oturmam bile."
0 comments

Touche

0 comments