Olmadan dalinda curuyenler burda toplaniyor

13 Haziran 2009

Elbet Bir Gun

Beklenen oldu ve Mehmet Topuz yilligi 2.3 milyon euroya 3 sene icin Fenerbahce'ye imza atti. Son sozu, soylemesi gereken adam, Aziz Yildirim bizzat Kayseri'ye gidip soyledi ve artik kangren noktasina gelen bu transfere noktayi koydu. Gitti, aldi, getirdi o kadar.

Bu saatten sonra Topuz bu kadar tantanaya, o kadar paraya deger mi die tartismak anlamsiz. Onumuzde cikarilmasi gereken cok daha onemli dersler var cunku. Ilk olarak Topuz gibi sark kurnazlarina ders olsun; once Fener beni alsin diye geceyarilari telefon actirip sonra 50 milyon dolar verseler gitmem die aciklamalar yapan adam iste bugun kopek gibi imzayi atar. Ikincisi Demiroren gibi adam yoklugunda baskan secilip kendini bi bok sananlar, bundan sonra Fenerbahce'yle, baskaniyla inatlasmadan once kendi acizliklerinin, ezikliklerinin farkina varicak, haddini bilerek konusacak. Sinan Engin gibi kasarlar ona buna senin arkanda Besiktas camiasi var die gaz vermeden once karsilarindaki camianin buyuklugu karsisinda susmasini ogrenecek. Tabi bunlar bu kadar yuzsuzun oldugu yerde hemen olmayacak, ne bugun, ne de yarin ama elbet bir gun, iste o gun herkes Fenerbahce buyuklugunu anlayacak.

7 comments

12 Haziran 2009

Ronaldo's Easiest Score Ever


1 comments

Sakat

0 comments

11 Haziran 2009

Real coştu bir kere...


Man Utd. sitesinden açıklamış Real Madrid'in 80 milyon £ lik teklifini kabul ettiğini. Bu yaklaşık 93 milyon € ediyor. İnternet ortamında gezen Los Galacticos 2 'yi kurmaya adım adım yaklaşıyor Real Madrid. Bana göre en büyük 2 tanesini halletti , bundan sonrakilerde işi kolay. Los Galacticos kadrosu Aceto'nun verdiği şekliyle şöyle: "Kalede Casillas, defans dörtlüsü Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, önlerinde Xabi Alonso, sağda Ribery, solda David Silva, forvette Cristiano Ronaldo, David Villa arkalarında Kaka." Bu kadro başarılı olur mu? Bence zor çünkü asıl soru kim defans yapıcak? Ayrıca inanılmaz bir hücum gücüne sahip olacağı kesin ama peki ya aralarındaki uyum nasıl olacak? Seneye göreceğiz galiba bunu büyük ihtimalle, Ronaldo da bitti sayılır artık. David Villa'nın da eli kulağındadır takımdaşı Silva'yla..

Sahi ne bok yemeye çalışıyorsun sayın Perez? Millet topuz topuz diye tuttururken yaptığın transferlere bak olmuyor.

Ayrıca bir oyuncu 93 milyon € eder mi lan hiç? İnsaf be..
4 comments

Nezleli

0 comments

Sven?


Söylentilere göre Trabzon'da ilginç işler oluyor. Artık karadeniz nasıl dalga yaptıysa ibreler bir haftada Samet Aybaba'dan Sven Goran Eriksson'a dönmüş. Bu arada adı geçmişken kariyerine bir başarı daha ekleyip takımın başına gelemeden kovulan Aybaba'ya da tebriklerimizi iletelim. Güncele geri dönersek nasıl, ne şekil olur bilemiyorum ama Eriksson'u başa getirirse Sadri Şener giderayak büyük işe imza atmış olacak. Yardımcısı olarakta Tugay düşünülüyormuş, artık ne alakaysa. Buarada Eriksson aga'nın kariyeri nasıl bir teknik adam olduğunun teminatı gibi gözükmesine rağmen İngiltere Milli Takımı'ndan sonra bi türlü kendini toparlayamadığıda bir gerçek. Yaşta zaten kemale ermek üzere. Yine de Trabzon gibi başarıya aç bir klübe, Erik gibi başarıya doymuş adamın aşısı tutarmı bekleyip, görmek lazım. En azından şu Trabzon'un futbol barzoluğunu biraz törpülese o bile başarıdır bana göre.
0 comments

10 Haziran 2009

Aşk böcüğü

Ulan Pato, ulan Pato sen ne çakal adamsın, sen. Webcamde sikini başını açmayı biliyosun ama manitanın yanında da hemen maymuna dönmüşün bakiyorum. Gerçi hanımkızımızda erik gibiymiş, takdir etmedim değil. Onu bırak Pirlo abin'le Ancelotti babanın yeni ocağına, Chelsea'ye gidiyormuşunuz die duyumlar alıyorum. Nedir Maldini bıraktı die Berlusconi klübümü kapatıyor?
0 comments

8 Haziran 2009

Muhteşem Spor Basını


Muhteşem bir haber Fenerbahçe'de Benzema sesleri başlığına aldanmamak gerekiyor. Çünkü dünyada bir tane Karim yok.. Haber Fenerbahçe'nin Karim Matmour diye bir futbolcuyla ilgilendiğiyle ilgili. Haberi hazırlayan Karim ismini duyunca baya gaza gelmiş galiba..
0 comments

Hido & Kobe


1 comments